Peros Ultra Çamaşır Suyu Doğal Ferahlık 750 ml #30131896 | CarrefourSA
Marka: PEROS

Peros Ultra Çamaşır Suyu Doğal Ferahlık 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,90 TL 26,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Peros Ultra Çamaşır Suyu Doğal Ferahlık 750 ml
Çamaşırlarınız ve ev temizliğinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Peros Ultra Çamaşır Suyu Doğal Ferahlık 750 ml doğal ferahlatıcı etkisi ile dikkat çekiyor. CarrefourSA reyonlarının çamaşır yıkama ürünleri arasında yer alan ürün, çamaşırlarınızda elde etmek istediğiniz hijyen ve ferahlığı sizlere sağlıyor. Özel formülüyle çamaşırlarda meydana gelen inatçı lekeleri kolaylıkla çıkaran ürün pratik kullanımı ile çamaşır suları arasında ön plana çıkıyor. Ürün, güçlü temizleyici etkisinin yanında çamaşırlarınızda doğal bir ferahlık hissiyatı da yaratıyor.
Kirli çamaşırlarınız dışında tuvalet, yer, banyo ve yüzey temizliğinde de kullanabileceğiniz ürün ile evinizde arzu ettiğiniz hijyenik ortamı sağlayabilirsiniz. Ürünü kullanarak evinizin farklı ortamlarında oluşmuş lekeleri pratik bir şekilde, yüzeyleri deforme etmeden çıkarabilirsiniz. Doğal esansı ile uygulandığı yerleri ferahlatan ürün evinizi kısa sürede hijyenik ve ferah bir hale getiriyor. Temizlenmesi oldukça zor lavabolar üzerinde dahi kolaylıkla uygulanabilen ürün kullanıcılara ev temizliğinde büyük kolaylık sağlıyor.
Çamaşır ve yaşadığınız ortamların temizliğinde çok yönlü, etkili bir ürün konumunda olan Peros Ultra 750 mililitrelik plastik şişelerde sizlerin beğenisine sunuluyor. Ürünü denemek için alışveriş sepetinize ekleyip sipariş verebilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız