City Farm Organik Pirinç 1 Kg #30092459 | CarrefourSA

City Farm Organik Pirinç 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
137,50 TL 110,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Cityfarm Pirinç 1 kg

Köyden ve çiftlikten gelen lezzetleri özleyenlerin aradıkları doğal ürün Cityfarm Pirinç 1 kg, farklı ev yemeği tariflerine tat katıyor.
Profesyoneller kadar yemek pişirmeyi seven, ailesine ve kendine en güzel tarifleri uygulayıp leziz yemekler yapmak isteyen amatör aşçılar da ürünü kullanmak istiyor. Organik ürün, tadı ve pişerken yayılan mis kokusuyla herkesi mutfağa davet ediyor. Tereyağı, zeytinyağı veya tercihe göre et suyu ile yapılan organik pirinç pilavı iştah açıyor. Fazla su çekmeyen ürünün bir bardağı için 1,5 bardak su kullanarak başarılı pilavlar hazırlayabilirsiniz. Taze bezelye ya da kuru fasulye yanına çok yakışan pilavı ailece güvenle tüketebilirsiniz.
Doğal ürünü, pilav dışında yoğurt çorbasına, ıspanak, pırasa gibi yeşil sebzelerin içine de katabilirsiniz. Organik süt ile pişireceğiniz sütlaç içine de ekleyebileceğiniz ürün, lezzetli ve faydalı pek çok yemeğe lezzet katıyor. Lahana veya yaprak sarması ya da kabak, biber dolması yaparken ana malzemeniz olan ürün, çocuk olsun büyük olsun herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. CarrefourSA reyonlarında Pirinç bölümünde 1 kilogramlık ambalajda sunulan üründen istediğiniz miktarda satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Organik pirinç.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009675

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 357
Enerji (kj) 1500
Yağ (g) 3.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 75.5
Lif(g) 1.1
Protein (g) 7.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız