City Farm Organik Kırmızı Mercimek 1 Kg #30092452 | CarrefourSA

City Farm Organik Kırmızı Mercimek 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
110,90 TL

adet
Cityfarm Organik Kırmızı Mercimek 1 kg

Mercimek, binlerce yıl öncesinden bu yana insanlık tarihinde çok önemli bir gıda malzemesi olarak çorba ve farklı tarifler içerisinde kullanılmış ve faydalı bir protein deposu olarak tercih edilmiştir. Özellikle Türk kültüründe çorba ile birlikte tüketimi çok yoğun olarak görülen kırmızı mercimek için Cityfarm Organik Kırmızı Mercimek 1 kg ürünü, doğal ve lezzetli bir seçenek oluşturuyor. City Farm Organik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında farklı çeşitler ile bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek malzemeleri reyonu içerisinde Diyet ve Doğal Ürünler bölümünde ulaşabileceğiniz Cityfarm Organik Kırmızı Mercimek 1 kg ürünü, çok lezzetli bir seçenek ile birlikte enfes çorbalar hazırlamanız için kolaylık oluşturuyor. City Farm Organik markasının sağlamış olduğu ve doğal olarak üretilmiş bu lezzetli ürün Gaziantep yöresinden sofralarınıza ulaşırken, uzunca bir dönem kullanım sağlayabilmeniz için de yeterli içerik oluşturuyor. Çorba ve mercimek köfte tarifleri için güvenli bir kullanım sağlayarak, bu ürünü ailenizle ya da misafirleriniz ile birlikte keyifli ve huzurlu şekilde tüketebilirsiniz. Eşsiz tarifler için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Organik kırmızı mercimek

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009675

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 334
Enerji (kj) 1403
Yağ (g) 0.9
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 62.9
Şekerler (g) 3.3
Lif(g) 7.3
Protein (g) 22.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız