Copier Bond Copier Bond A4 Fotokopi Kağidi 5li Pkt #30310311 | CarrefourSA
Marka: COPIER BOND

Copier Bond Copier Bond A4 Fotokopi Kağidi 5li Pkt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Copier Bond A4 80 Gr/m² Fotokopi Kagıdı 5li Paket

Copier Bond

Ofislerde ve kurumlarda gunumuzun her anında dijital baskı teknolojileri ile işlerimizi halletmeye calışırız. Bu durum ise bizi surekli elimizin altında kagıt bulundurma ihtiyacına yonlendirir. Fotokopi kagıdı fiyatları incelenirken, en ucuz kagıtlardan ziyade kaliteli ve uygun fiyatlı urunleri tercih etmek, uzun vadede daha hesaplı olacaktır. Bu baglamda en iyi fotokopi kagıdı ureticilerinden biri olan, Turkiyenin en cok tercih edilen fotokopi markası COPIERBOND ile gunluk işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.  

Cevre Politikası: 

Enerji ve dogal kaynakların verimli kullanılmasına yonelik calışmalar, firmalar uzerinde buyuk bir bilinc oluşturmuştur. Urunun uretim aşamasından geri donuşum aşamasına kadar olan tum sureclerinde olumsuz cevresel etkilerin azaltılması, faaliyetlerde iklim degişikligi ve surdurulebilirligin oncelikli kılınması gerekmektedir.

Surdurulebilirlik Politikası, kureselleşen dunyamızda en onemli politikalardan biri haline gelmiştir. Toplu ve bireysel olarak alınan onlemler buyuk kuruluşları da bu platformda gelişmeye yonlendirmiştir. Uretici firmalar enerji ve dogal kaynakların verimli kullanılmasına yonelik katılımlarla cevreye duyarlı bir şekilde satışa sunmak icin yontemler geliştirirken, tedarikci firmalar ise geri donuşumu mumkun urunler tercih etmek isteyerek bu zinciri surdurmeye calışır. 

Ekolojik Denge icin Teknoloji:

Ve-ge firması toplumun cevre bilincinin arttırılması yonunde faaliyetlerini Kalite, Enerji, İş Saglıgı ve Guvenligi Yonetim Sistemleri ile birlikte butunleşik bir şekilde yoneterek, sektorunde ornek bir kuruluş olmak icin calışır.  

Uygulama Alanları:

Fotokopi, dijital baskı, kitap, yazı, evrak, kişisel kullanım vb. 

Kullanım ve Depolama:

Orijinal ambalajı acılmadan once kagıt, ortam şartlarına uyum saglayabilmesi icin makine ile aynı ortamda bulundurulmalıdır.

Yuksek sıcaklık, nem, toz, ısı gibi etkenlerden uzakta muhafaza edilmelidir.

Urunler kullanım zamanına kadar ambalajından cıkarılmamalıdır.

 

Urun Ozellikleri

·         Kutu icerisinde 5 paket 80 gr A4 fotokopi kagıdı bulunmaktadır.

  • 210 x 297 mm A4 
  • Turk Menşei
  • %100 beyazlık 
  • 80 g/m2 500 Yaprak

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız