Carrefour Geniş Klasör 5'Li #30112917 | CarrefourSA
Marka: NOKI

Carrefour Geniş Klasör 5'Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 12 adet
369,99 TL 169,99 TL

34,00 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Düzen, iş ve özel hayatımızın pratikliği için önemlidir. Aradığımız şeyi kısa zamanda bulamamamız durumunda, yaşadığımız zaman kaybı bizlere stres olarak geri döner. Dosyaların düzenli bir şekilde saklanması ve aradığınız zaman kolayca bulunabilmesi, keyfimizi kaçırmamakla birlikte bize zamandan tasarruf da sağlayacaktır. Carrefour geniş klasör 5'li CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Resmi kurumlarda bir simge haline gelmiş olan plastik klasörler önemli evrak ve verilerin somut olarak düzenlenmesi amacıyla kullanılmakta olan bir kırtasiye malzemesidir. Bu bağlamda; pratik dosya ve evrak saklama olarak da kullanılabilen söz konusu ürün geçmişten günümüze kadar önemini hiç kaybetmeyerek klasik haline gelmiştir.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi'yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız