Has Cevher Arian Sütlük No:10 #30139903 | CarrefourSA
Marka: HAS CEVHER

Has Cevher Arian Sütlük No:10

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,90 TL

Arian 10 Numara Sütlük

Ev düzeni ve züccaciye bölümünde çeşitli mutfak ürünlerini bulabilirsiniz. Mutfak malzemeleri günlük hayatta mutfak düzenini sağlamanıza ve küçük işlerinizi kolayca yürütmenize yardımcı olur. Arian 10 numara sütlük bu ürünlerden bir tanesidir. Küçük gövdesiyle mutfaklarda çok amaçlı olarak kullanılabilir. Her evin ihtiyacı olan sütlükleri adı gibi süt pişirme küçük bir tencere veya büyük bir cezve gibi kullanabilirsiniz. Acil zamanlarda az miktardaki sıvıları bu küçük sütlüklerde ısıtabilir veya pişirebilirsiniz. Diğer taraftan yemekleriniz için sos hazırlamanız gerektiğinde yine portatif sütlükleri tercih edebilirsiniz. Yüksek kenarlı sütlükler yağların dışarı sıçramasına engel olur. Tencere kalabalığından kurtarır ve kısa zamanda sos hazırlama işlemleri tamamlanır. Çok amaçlı olarak kullanımı uygun olan bu sütlükleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonunda çeşitli mutfak aksesuar ve gereçleri yer almaktadır. Arian 10 numara sütlük için bu reyona göz gezdirmeniz gerekecek. Beğendiğiniz sütlük modelini seçerek satın alabilirsiniz. Bu portatif ürünler yemekleriniz daha kısa sürede hazırlanacak. Bazı sütlü tatlıları içinde hazırlayabileceksiniz. Acil durumlarda az miktarlardaki sıvıları da burada ısıtabilirsiniz. Ürünü sepetinize ekledikten sonra satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız