Paşabahçe Space Su Takımı 7 Parça Model: 98678 #30084517 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Space Su Takımı 7 Parça Model: 98678

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 47 adet
364,90 TL 249,99 TL

35,71 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Paşabahçe Space Su Takımı

 

Su içmek hepimizin vazgeçilmez ihtiyaçlarının başındadır. Suyu içerken ise en güzel ve özel tasarımlı su içmenin keyfine sonuna kadar varabileceğiniz su takımlarını kullanmak keyif vericidir.

Size su içmeyi sevdirecek, masalarınızdan ve başucunuzdan eksik etmek istemeyeceğiniz bir takım olan Paşabahçe Space su takımı Paşabahçe markasının en zarif takımlarından bir tanesidir. İki adet bardak ve bir adet sürahiden oluşan Space serisi su takımı Paşabahçe markası güvencesi ile sizlerle buluşmuştur.

Paşabahçe Space su takımı, özel üretimi ve şık, kullanışlı tasarımı sayesinde kolay tutuşu ve kavramayı sağlayan bir tasarım taşımaktadır. Şık görünümü sayesinde gözlerinizi de şenlendirecek olan su takımınızı kullanmaktan keyif alacaksınız. Paşabahçe marka ve Space serisi su takımları, sevdiklerinize de en şık, sevimli, kullanışlı ve tabi ki zarif ev hediyesi alternatiflerinden bir tanesi olacaktır.

CarrefourSA mağazalarında Paşabahçe ürünlerine kolayca ulaşabilir ve satın alabilirisiniz.

CarrefourSa mağazaları, ev düzeni ve züccaciye bölümünde yer alan bardak reyonunda Paşabahçe marka Space serisi su takımına kolaylıkla ve uygun fiyatları ile ulaşabilir ve sahip olabilirisiniz.

 

1 adet Sürahi

Hacim: 1650 cc

Yükselik: 235 mm

Ağız Çapı: 110 mm

Taban Çapı: 108 mm

 

6 adet bardak

Hacim: 205 cc

Yükselik: 100 mm

Ağız Çapı: 68 mm

Taban Çapı: 52 mm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız