Paşabahçe Chroma Tekli Cam Bardak #30085667 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Chroma Tekli Cam Bardak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL 24,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Kahvaltı sofralarınızın zarafetini artırırken çay keyfinize bambaşka bir boyut kazandırmak istiyorsanız Bardak kategorisinde bulabileceğiniz Paşabahçe Chroma Tekli Cam Bardak modelini tercih edebilirsiniz. Cam yapıdaki kulp kısmı ve çay gibi sıcak içeceklerin tüketimi için ideal boyutlarıyla gün içerisinde sıklıkla kullanabileceğiniz ürünü, estetik hatları ve rahat tutuşu sayesinde misafirlerinize çay ikramlarınızda da rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Sıcak Sohbetlerin Vazgeçilmez Parçası

Şeffaf rengiyle diğer mutfak eşyalarıyla uyum gösteren model, sıcak içeceklerin ısısını kulp kısmına iletmemesiyle konforlu bir kullanım sunuyor. Optimum taban kalınlığı ile sıcak içeceğin uzun süre boyunca ısısını muhafaza etmesine yardımcı olan cam bardak, çay bardaklarının kendine özgü ince belli yapısına gönderme yapan şık tasarımıyla öne çıkıyor. Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilecek şekilde üretilen ve uzun soluklu kullanımlarda ilk günkü formunu koruyan ürün, sıcak aile ve arkadaş sohbetlerinin vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Hem kendi kullanımınız için hem de konuklarınıza sıcak içecek ikramında değerlendirebileceğiniz bir bardak arıyorsanız, yarım kalbi andıran kulp dizaynı ve geleneksel çizgileriyle mutfaklarda kendine farklı bir yer edinen ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30085667

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız