İpek Organik Pamuk 100 Gr #30065201 | CarrefourSA
Marka: IPEK PAMUK

İpek Organik Pamuk 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İPEK 100 GR ORGANİK PAMUK

Pamuk, makyaj kalıntılarını çıkarırken, bebeğin altını temizlerken, çeşitli yaralanmalarda tedavi uygulaması sırasında ve daha pek çok noktada hayatımızın içinde yer alıyor. CarrefourSA reyonlarında kağıt ürünleri ve pamuk bölümünden temin edebileceğiniz ECOCERT Greenlife S.A.S sertifikası bulunan İPEK 100 GR ORGANİK PAMUK ile daha sağlıklı bir pamuk kullanma olanağı elde edebilirsiniz.

Organik yöntemler kullanılarak yetiştirilen yüksek kalitede pamuklar, organik üretim şartlarında işlendikten sonra İPEK 100 GR ORGANİK PAMUK elde ediliyor. Organik hidrofil pamuğu temizliğin en doğal yardımcısı olarak kullanabilirsiniz. Yumuşak bir dokuya sahip olan bu ürün, hassas ciltlerde dahi nazikçe ve zarar vermeden temizleme olanağı sunuyor. 100 gramlık ambalaj içinde satışa sunulan bu ürünün ambalajı da oxo-biodegradable olduğundan doğada çözünebiliyor. Organik hidrofil pamuğunuzu peeling uygulamasını temizlemede kullanabilirsiniz. Pedikür sonrası oje sürerken, parmaklarınızın arasına bir parça pamuk yerleştirerek ojenin bozulmasını engelleyebilirsiniz. Evinizde bulunan hassas eşyaların yüzeylerini ya da deri ayakkabılarınızı nazik bir şekilde temizlemek üzere hidrofil pamuktan yararlanabilirsiniz. Süt ya da vanilya yağına batırdığınız pamuğu buzdolabında bekleterek kötü kokuları uzaklaştırabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız