Selpak Kutu Mendil Beyaz #30095494 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Kutu Mendil Beyaz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
56,90 TL

adet
Selpak Kutu Mendil Beyaz
CarrefourSA Selpak Kutu Mendil Beyaz’ı, Mendiller reyonunda beğeninize sunuyor. Evde, iş yerinde, arabada yardımınıza yetişen kağıt mendiller, kolay kullanımıyla da tercih ediliyor. Çok katlı, ultra yumuşak yapılarıyla hassas yüzeylerde kullanılabilen mendiller, çocuklu ve pet sahibi ailelerin de yardımcısı oluyor. Özellikleriyle alerjik bireylerin dostu olarak bilinen kutu mendil, estetik karton kutusuyla da güven veriyor. Şık kutusuyla her yere rahatça taşınabilmesi, ürünü popülerleştiriyor.

 Kutuyu üstten işaretli bölmesinden açarak yatak baş ucuna koyabilir ya da yan tarafındaki özel kısımdan açarak aracınızın kapısındaki gözde taşıyabilirsiniz. Cilt dostu olarak tanınan ürün, 50 yumuşak yaprak içeriyor. Muhafazalı kutusuyla, güvenli kullanım sağlıyor. Her mendil alınışında bir sonraki mendili çekerek erişim kolaylığı sağlıyor. Mendillerin kolayca birbirinden ayrılmasıyla da kullanım pratikliği sunuyor.

 “Yeni nesil Selpak mendiller ile sevdiklerinizi koruyun” sloganıyla kendini ifade eden ürün, taşıdığı klasik çizgileriyle, modern tasarımı birleştiriyor. El altında kolay taşınabilmesi sebebiyle, nezle, grip gibi durumlarda yanınızda bulundurabilirsiniz. Beyaz rengiyle, yumuşak yüzeyiyle, hijyenik yapısıyla tercih edilen yardımcı ürünü yanınızda bulundurmak isterseniz hemen sepete atıp kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 2133

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız