Selpak Tuvalet Kağıdı 24'lü #30072872 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Tuvalet Kağıdı 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
311,90 TL 218,33 TL

9,10 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
"Selpak Tuvalet Kağıdı 24'lü

Konforuyla ilgi çeken Selpak Tuvalet Kağıdı 24'lü’yü ekonomik paketiyle CarrefourSA Tuvalet Kağıtları reyonunda sizlere sunuluyor. Üç katlı yaprakları sayesinde emiciliği artırılmış ürün, yumuşaklık ve alerji yapmayan diğer etkileyici özellikleriyle de geniş bir kesime hitap etmeyi başarıyor.
Kağıt temizlik ürünü, hem hijyen sağlıyor hem de yumuşacık dokusuyla cildi rahatsız etmiyor. Kalın ve dolgun yapısıyla ıslanınca elde dağılmıyor. Öte yandan, klozette su içinde kolayca eriyip gidiyor; böylece tıkanıklığa yol açmıyor. Yapraklarının taşıdığı özellikler sayesinde az miktarda kullanmanıza rağmen, iyi sonuçlar almanızı mümkün kılıyor. Ürünü kullananlar, alıştıkları özellikleri her tuvalet kağıdında arıyor. Ebeveynlerin de güvenini kazanan ürünü, sunduğu hijyenik yapısıyla sevdiklerinizin kişisel temizliğinde iç rahatlığıyla, korkusuzca kullanabilirsiniz.
Tuvaletlerde sağlıklı temizlik amacıyla 1942’den beri kullanılan tuvalet kağıtlarının kullanımı, her geçen gün yaygınlaşıyor. Ürün; rulo yapısıyla hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de yer kaplamıyor. Yaygın olarak tuvaletlerde kullanılsa da nezle, grip gibi durumlarda emici yüzeyi ve ultra yumuşak dokusuyla hassas burunlarda dahi cildi tahriş etmeden kullanılıyor. Ürünü denemek isterseniz, hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 142637
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız