İpelina Oval Makyaj Temizleme Pedi 40'lı #30108821 | CarrefourSA
Marka: İPELİNA

İpelina Oval Makyaj Temizleme Pedi 40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İpelina Oval Makyaj Temizleme Pedi 40’lı

Kişisel bakım denilince akla hiç şüphesiz ilk olarak makyaj uygulamaları gelmektedir. Özellikle kadın bireyler tarafından oldukça yoğun bir ilgi gören makyaj uygulamaları sayesinde bireyler aha güzel bir dış görünüşe sahip olabilmekte ve daha şık görünebilmektedir. Makyaj yapılması için birçok farklı işlem gerçekleştirilmelidir. Ancak makyaj malzemelerinin çoğunun yapısı kimyasal olduğu için bu makyaj ürünleri zaman içerisinde cildinize zarar verebilmektedir. Bu sebep ile makyajınızın günlük olarak temizlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde cildinizde büyük zararlar ortaya çıkabilir. Makyaj malzemelerinin üretimi olduğu gibi temizlik malzemelerinin de üretimi gerçekleştirilmektedir. İpeline Oval Makyaj temizleme pedi 40’lı sahip olduğu temizleyici özellik sayesinde makyajınızın başarılı bir şekilde vücudunuzdan tamamen temizlenmesini sağlayacak, böylelikle kimyasal etkilerden uzaklaşmış olacaksınız. Siz de bu ürünü alarak gönül rahatlığı ile makyaj yapabilir ve gün sonunda başarılı bir temizlik ile makyajın getirmiş olduğu kimyasal etkilerden kurtulabilirsiniz.

Kağıt ürünleri ve pamuk kategorisinde bulunan ipelina oval makyaj temizleme pedi 40’lı ürünü ilke makyajınızı gün sonunda başarılı bir şekilde temizleyebilir, doğal yüzünüze kavuşabillirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız