Senturk Kyone Cat Mama Su Kabı #30150297 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Senturk Kyone Cat Mama Su Kabı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,45 TL

KYONE KEDİ 250 ML MAMA SU KABI

Kedi sahipleri için en çok aranan şık ve güvenilir bir mama kabı olarak oldukça memnun kalabileceğiniz kaliteli bir ürün olarak satışa sunulan KYONE KEDİ 250 ML MAMA SU KABI sayesinde yiyecek ve içecekleri hayvan dostlarının ulaşabilecekleri bir yerde. Kedilerin bulunduğu her ortamda evlerde ve bahçelerde mutlaka kullanılması gereken ve kalitesiyle de müşteri memnuniyeti ön planda tutan sağlam bir mama ve su kabı olarak kedi sahiplerinin beğenisine sunuluyor.

Petshop bölümünde bulunan kedi aksesuarları reyonlarında temin edilebilecek KYONE KEDİ 250 ML MAMA SU KABI kedilerin her türlü yiyecek ve içecek ihtiyaçları için uygun bir alan yaratmaktadır. Kaliteli bir malzemeden üretilmiş olan kedi kapları uzun süreli kullanabileceğiniz bir ürün. Şık tasarımı ve renkli dizaynı sayesinde bulunduğu ortama şıklık katan kalitesi ile de kedi sahiplerinin tercih edebilecekleri bir ürün. Hem su hem de mama için ayrı bölmeleri olması sayesinde pratik bir kullanım alanı sunarak yer tasarrufu sağlamakta ve kedilerin kolayca alışacakları, sahiplerinin ise şık görüntüsü ve kalitesiyle memnun kalacakları bir ürün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız