Flip Papyonlu Kedi Boyun Tasması #30275380 | CarrefourSA
Marka: FLIP

Flip Papyonlu Kedi Boyun Tasması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

adet
Papyonlu Kedi Boyun Tasması

Minik dostunuzun daha sevimli görünmesini sağlayacak bir aksesuar ister misiniz? Flip Papyonlu Kedi Boyun Tasması ile hem evcil dostunuzun daha şık görünmesini sağlayabilir hem de onun güvenliğini artırabilirsiniz. 

Farklı renk seçenekleri sunan Papyonlu Kedi Boyun Tasması'nın uzunluğu, kedinize göre kolayca ayarlanabiliyor. Dayanıklı malzemeden üretildiğinden uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor. Minik dostunuzun sağlığına zararlı kimyasallar içermiyor ve yumuşak dokusu sayesinde minik dostunuzu rahatsız etmiyor. 

Çoğu kez minik dostunuz ev içerisinde kaybolabiliyor veya fark ettirmeden çok yakınınıza gelebiliyor. Bu durum kimi zaman onun güvenliği için sorun oluşturabiliyor. Papyonlu Kedi Boyun Tasması, üzerindeki zil sayesinde minik dostunuzun nerede olduğunu kolaylıkla anlamanızı sağlıyor. Böylelikle onun varlığını fark ederek daha dikkatli olmanıza imkân tanıyor.  

Papyonlu Kedi Boyun Tasması, minik dostunuz için en güzel armağan olacak! 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız