Flip Yumuşak Dokulu Boyun Tasması 4 X 65 Cm #30275379 | CarrefourSA
Marka: FLIP

Flip Yumuşak Dokulu Boyun Tasması 4 X 65 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,50 TL

adet
Yumuşak Dokulu Boyun Tasması 4 x 65 CM

Can dostunuzun tenini rahatsız etmeden saracak bir tasa arıyorsanız Flip Yumuşak Dokulu Boyun Tasması tam size göre! Siz de köpeğiniz için birbirinden canlı ve güzel renkler arasından seçim yapabilirsiniz.

4 santimetre genişliğinde, 65 santimetre uzunluğunda olan Yumuşak Dokulu Boyun Tasması, boyun çevresi 55-65 santimetre arasındaki orta ve büyük ırk köpekler için oldukça uygun. Özel, yumuşak dokulu kumaşı sayesinde köpeklerin boynunu rahatsız etmeyen Yumuşak Dokulu Boyun Tasması'nı geçmeli kemer kısmından köpeğinize göre ayarlayabilirsiniz. Tatlı dostunuzla yürüyüşe çıkacağınız zaman gezdirme kayışını Yumuşak Dokulu Boyun Tasması'nın üzerinde yer alan minik halkaya takabilirsiniz. Farklı tonlar arasından köpeğinizin rengine uygun bir Yumuşak Dokulu Boyun Tasması seçerek hem minik dostunuza küçük bir aksesuar hediye edebilir hem de onu rahatsız etmeden gezdirmenin tadını çıkarabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız