Loreal Elseve Komple Onarıcı 5  3'ü 1 Arada Krem Şampuan #30213026 | CarrefourSA

Loreal Elseve Komple Onarıcı 5  3'ü 1 Arada Krem Şampuan

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

L’Oréal Paris Elseve saç yıkama alışkanlıklarını değiştirererek yeni Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan’ı yarattı! Kuru ve yıpranmış saçları köpüksüz özel formülüyle nazikçe temizleyen bu şampuan, saçların aynı zamanda kolayca taranmasını sağlıyor ve saça 2 kat bakım sağlayarak aynı üründe 3 etkiyi 1 arada sunuyor.

3 farklı saç tipine özel uzman bakım sunan içeriklerle raflarda yerini alan Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan; yıpranmış saçlar için kalendula çiçeğinin iyileştirici gücünü, kuru saçlar için 6 değerli çiçek özü yağının besleyici özelliğini ve boyalı saçlar için ise keten tohumu yağının saç rengini koruyucu özelliğini kullanıyor.

#KÖPÜRTMEMASAJYAP

L’Oréal Paris Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan ile artık kuru ve yıpranmış saçlar için köpüksüz şampuan dönemi başlıyor! Artık şampuanda yeni dönem: köpürtme masaj yap!

Yeni Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan’ın normal şampuanlardan ayrılan en önemli özelliği ise masaj yaparak uygulanması! Saçın boy ve uzunluğuna bağlı olarak 10-15 pompa alındıktan sonra dipten uca uygulanan şampuan sonrasında ise saçı köpürtmeyip masaj yaparak uygulanıyor ve 2 dakika beklendikten sonra durulanıyor.

1) ŞAMPUAN : Saçı Nazikçe Temizler.

2) BAKIM KREMİ : Kolay Tarama Sağlar

3) YOĞUN BAKIM : Saçı Kökten Uca Onarır.

Kuru ve yıpranmış saçlar çoğu kadın için sonu gelmeyen bir döngü gibidir; yapılan onca bakım, denenen onca şampuana rağmen çoğu zaman saç bakım rutininden memnun olarak ayrılmazlar. Bunun sebebi de şampuanların köpürmesi ve köpüğün saç derisini kurutarak ve zarar vererek saçı temizlemesidir. Kuru ve yıpranmış saçlar aynı zamanda yoğun bakıma ihtiyaç duyar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız