Elidor Superblend Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada B3 Vitamini Çay Ağacı Yağı Aloe Vera 400 ml #30422834 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada B3 Vitamini Çay Ağacı Yağı Aloe Vera 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Kepekten arınmış, bakımlı saçlara mı kavuşmak istiyorsunuz? Kepek sorunu yaşayan saçların bakımı için kullanabileceğiniz Elidor Superblend Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan, özel formülüyle saçlarınızı kepekten arındırırken saç derisine de bakım yaparak daha sağlıklı saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Özel Superblend karışımlı şampuanı kullanarak, siz de hayalini kurduğunuz kepeksiz, temiz ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Kepeğe karşı özel geliştirilmiş en iyi kepek önleyici Elidor şampuanlarından biri olan Elidor Superblend Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan, saç derisini beslemesiyle bilinen B3 Vitamini ve Çay Ağacı Yağı içeren formülüyle kepek oluşumunu azaltır*. Yumuşacık saçlara kavuşturmasıyla bilinen Aloe Vera içeriğiyle saç tellerinin nemlenmesini sağlayarak kepekle mücadele ederken saçları yıpratmaz. 2'si 1 Arada şampuanın özel formülü şampuan ve bakım kremini bir arada sunarak saç bakımını kolaylaştırır. Elidor Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan, Superblend karışımıyla saça ihtiyacı olan vitaminleri, proteinleri ve yağları sağlayıp gözle görülür kepeği etkili bir şekilde önlemeye yardımcı olur. Siz de Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan'ı saç bakımı rutininize ekleyin, farkı görün. *Düzenli kullanımda gözle görülür kepeği azaltmaya yardımcı olur. Kullanım: Peki bu şampuan nasıl kullanılır? Yeterli miktarda ürünü ıslak saçlarınıza uygulayın. Saça masaj yaparak köpürtün ve ardından iyice durulayın. Ürünün gözle temas halinde gözünüzü bol su ile durulayın. İçindekiler: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Sodium Chloride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Carbomer, Piroctone Olamine, Sodium Salicylate, Sodium Hydroxide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Sodium Benzoate, Laureth-23, Poloxamer 407, Laureth-4, Lysine HCl, PEG-4, Xanthan Gum, PPG-9, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydrolyzed Keratin, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Niacinamide, Biotin, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.Superblend karışımı ile kepeği önlemek için saçınızın ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağ desteğini sağlar. Gücünü B3 Vitamini ve Çay Ağacı Yağı içeren formülünden alan şampuan, kepek oluşumunu azaltır*. Aloe Vera içeriğiyle saç tellerinin nemlenmesini sağlayarak kepekle mücadele ederken saçları yıpratmaz. B3 Vitamini içeren formülü ile saç derisini besleyerek sıkı bir bakım yapar. 2'si 1 Arada şampuanın özel formülü şampuan ve bakım kremini bir arada sunarak saç bakımını kolaylaştırır. *Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği azaltmaya yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız