Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Güçlü Ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı & Keratin 350 ml #30418101 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Güçlü Ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı & Keratin 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Hava kirliliği, saç boyası ve şekillendiriciler nedeniyle saçlar bir süre sonra yıpranmaya başlar. Saçların yıpranmasının en önemli nedeni ise nemsizlik ve keratin eksikliğidir. Keratin saçlarda bulunan doğal bir proteindir ve eksikliğinde saçlar canlılığını kaybedebilir. Keratin içeren Superblend Serum Bakım Kremi saçlarınıza kaybettiği gücü geri kazandırmayı amaçlar. E vitamini, makademya yağı ve kolajen ile zenginleştirilmiş formülüyle de saçların gün boyu parlak kalması için saç bakımınızı destekler. Yıpranan ve nemsiz kalan saçlarda ise kuruma, kırılma ve koparak dökülme gibi saç problemleri gözlemlenir. Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Kolajen, saç bakımında sıklıkla kullanılan makademya yağı, kalsiyum ve vitamin içeren güçlü formülü ile saçların onarılmasına ve kaybettiği gücü yeniden kazanmasına yardımcı olur. Bu saç kreminin güçlü formülünde E vitamini, keratin ve makademya yağı bulunur. E vitamini, saçın kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcı olduğu, keratinin incelmiş, kuru ve cansız saçları tekrar eski gücüne kavuşturduğu ve Makademya yağının ise saçların koparak dökülmelere karşı daha dirençli olmasını sağladığı bilinir. Superblend Serum Bakım Kremi’nin özel formülü oluşturulurken koparak dökülmeleri ve kırılmaları en aza indirmek hedeflenmiştir. Güçlü formülü sayesinde saç bakım kremi, düzenli kullanıldığında saçları güçlendirerek daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? Ürünü saçlarınıza şampuandan sonra ve ortadan uçlara doğru olacak şekilde yeterli miktarda uygulayın. 30 saniye bekleme süresinin ardından bol su ile durulayın. En iyi sonuç için Elidor Güçlü ve Parlak şampuanı ile birlikte kullanmanız önerilir. Güvenlik Uyarısı: Ürünün göz ile temas etmesi halinde derhal bol su ile durulayın. Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Gluconolactone, Trehalose, Disodium EDTA, Amodimethicone, Lysine HCl, Sodium Sulfate, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Collagen, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

●İlk yıkamadan itibaren saçların onarılmasına yardımcı olur.
●Saçların daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek olur.
●Saçı ağırlaştırmadan, saç tellerinin ihtiyaç duyduğu bakımı yapar.
●Makademya yağı içeren formülüyle saçın koparak dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
●E vitamini ve kolajen içeren güçlü formülü sayesinde saçlara ipeksi bir görünüm kazandırır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız