Lysol Antibakteriyel Çamaşırlar İçin Çamaşır Suyu İçermeyen Hijyen Sağlayıcı, Koku Giderici 720ml (1 x 720 ml) #30364380 | CarrefourSA
Marka: LYSOL

Lysol Antibakteriyel Çamaşırlar İçin Çamaşır Suyu İçermeyen Hijyen Sağlayıcı, Koku Giderici 720ml (1 x 720 ml)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL 56,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Yeni LYSOL ÇAMAŞIRLAR İÇİN ANTİBAKTERİYEL HİJYEN SAĞLAYICI Hastalığa sebep olan bakterilerin %99.9*’unu öldürür. Çamaşır suyu içermez, soğuk suda bile etkilidir. Renkliler ve beyazlar için uygundur. Tüm standart çamaşır makinelerinde kullanılabilir. Lysol çamaşırlar için antibakteriyel hijyen sağlayıcı yıkama sırasında bakterilerin %99.9*’unu öldürülmesi için özel üretilmiştir. Günümüzdeki çoğu tekstil ürünü en fazla 40 ͦC sıcaklıkta yıkanmaya dayanıklıdır ancak düşük sıcaklıklardaki yıkamalarda bakteriler ölmez ve yıkama esnasında diğer çamaşırlarınıza bulaşır. Lysol Antibakteriyel Hijyen, bakterilerin %99.9’unu öldürerek çamaşırlarınızda her yıkamada hijyen sağlar. Sıcaklığın 20 ͦC’a kadar düştüğü durulama aşamasında bile bakterilerde sonuç verdiği kanıtlanmıştır. Kötü kokuları maskelemez, kötü kokuya sebep olan bakterilerin %99.9’unu öldürür, kıyafetlerinizde 12 saate kadar ferah koku sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız