Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyazlar İçin 1690 ml #30409039 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyazlar İçin 1690 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 196 adet
189,90 TL

adet

Ürün Açılaması:
Gün içinde kullandığınız giysi ve çamaşırların zorlu ve çıkarması güç lekelerle lekelenmesi mümkün. Lekeli çamaşırlarınızda tek bir yıkama, lekeleri yok etmekte her zaman etkili olmayabilir. Üstelik çamaşırlarınız yıkama sonrası beyazlığını da kaybedebilir. Yıkanan çamaşırlarınızda hem güçlü leke çıkarma performansı hem de parlak beyazlık mı elde etmek istiyorsunuz? Sıvı deterjanlar arasında Omo Sıvı’nın şimdiye kadarki en güçlü formülüne sahip çamaşır deterjanı Yeni Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı ile tanışmanın tam zamanı! Güçlü leke çıkarma performansı ile parlak beyazlığı bir arada sunan yeni Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı, Omo Sıvı’nın leke çıkarmada en güçlüsü! Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı deterjan beyazlar için vazgeçilmeziniz olacak.

Siz de çamaşırlarınızın her zaman tertemiz ve lekesiz kalması için özen gösterenlerden misiniz? Çamaşırlarınızda hem derinlemesine ve lekesiz temizlik hem parlak beyazlık arıyorsanız yeni Omo Active Oxygen Sıvı, güçlü formülüyle yanınızda. Omo Sıvı’nın en güçlü leke çıkarıcı formülüyle çamaşırlarınız tertemiz olur. Güçlü leke çıkarma performansının yanı sıra bu beyaz çamaşır sıvı deterjanı, en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır, çamaşırlarınızın beyazlığının parlaklığını korur. Yeni Omo Active Oxygen Etkisi Sıvı’nın zor lekelere karşı özel olarak geliştirilmiş güçlü formülü inatçı lekelere karşı güçlü etki gösterir ve beyazların parlaklığını korur.

Zorlu lekeleri çıkarmada Omo Sıvı’nın en güçlü formülüne sahip deterjan Omo Active Oxygen Sıvı, en zorlu lekeleri bile ilk yıkamada çıkarır. Omo Active Oxygen Etkisi  ile çamaşırlarınız derinlemesine temizlenecek, beyazların parlaklığı korunacak. Üstelik Omo Active Oxygen Etkisi'nin 1690ml şişesi, %100 geri dönüştürülebilir ve %25 geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir.

* Omo Sıvı’nın leke çıkarmada en güçlüsü: Omo portföyünün ana performans ürünü olan Active Fresh Beyazlar ürününe karşı yapılan performans testi sonuçlarına göre.
Ürün İçeriği:
%5-15: Anyonik Aktif Madde; <%5: Noniyonik Aktif Madde, Sabun, Fosfonat, Polikarboksilat, Enzim, Optik Parlatıcı, Benzisothiazlinone, Parfüm, Coumarin.

•    Lekelere karşı Omo Sıvı'nın şimdiye kadarki en güçlü formülüne sahiptir
•    Güçlü leke çıkarma performansı gösterir
•    Beyazların Parlaklığını korur.
•    1690 ml  %25 geri dönüştürülmüş şişe
•    En zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız