Organik Pırasa kg #30091649 | CarrefourSA

Organik Pırasa kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

Zeytinyağlı ya da kıymalı olarak tüketmeye alışkın olduğunu, soğanımsı tadı ile çiğ olarak da son derece lezzetli olan ve incecik doğranıp, tuzla ovulduktan sonra biraz sirke ve zeytinyağı ile tatlandırılarak, taze bir salata olabilen Pırasa organik CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Pırasa, yılın her mevsiminde yetişen veya iki senede bir yetişen ve genellikle yaprakları için yetiştirilen bir bitkidir. Bazı ülkelerde, tipik olarak salata, hamburger, taco ve daha birçok yiyecekte soğuk ve çiğ olarak yenir. Çin dahil olmak üzere bazı yerlerde, pırasa pişirilerek yenir ve pırasanın sapı en az yaprakları kadar önemlidir. Pırasanın başlangıçta kısa bir sapı vardır, ancak çiçek açtığında genişler ve dallanır. Karahindibalara benzeyen birçok çiçek başı çıkar, ancak daha kısadırlar. Bu hızla büyüme ve tohum verme safhasıdır. Yemek için yetiştirildiği zaman, bu safha gerçekleşmeden hasat toplanır.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız