Çalı Fasulye Kg #30015243 | CarrefourSA

Çalı Fasulye Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL 59,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg

 

Fasulye Çalı boncuk ve ayşekadın fasulye ile kıyaslandığında daha ince ve uzun bir yapıya sahip olup özellikle zeytinyağlı fasulye yapımında yaygın olarak tercih ediliyor. Düşük kalorisi ile diyet yapanların da vazgeçilmez yiyeceği olan Fasulye Çalı yaz sebzeleri arasında en sık tüketilenler arasında yer alıyor. Zeytinyağlısının yanı sıra kıymalı yemeği de yapılabiliyor.

Lezzetinin yanı sıra sağlık için sağladığı faydalar sebebiyle de sıkça tüketilen bu sebze kötü kolesterol seviyesini düşürmesi, potasyum içeriği sayesinde yüksek tansiyonu düşürmesi ve zengin demir içeriğiyle kansızlık sorununa çözüm getirmesi ile biliniyor. Bu bitkinin lif bakımından zengin olması yönüyle sindirim sistemi üzerinde de olumlu etkileri bulunuyor. Kabızlık sorununun giderilmesine yardımcı olan bu sebze, hemoroit sorunu yaşayanlar tarafından ilgi görüyor. Şeker hastaları için de insülin düzeyini dengeleme şeklinde bir faydası bulunuyor. Sahip olduğu vitamin ve minerallerle adından söz ettiren bu sebze aynı zamanda kanseri önlemede etkili antioksidan içeriyor. Bu etkisi ile de kadınlarda en sık görülen hastalıklardan biri olan meme kanseri riskinin azaltılmasında rolü bulunuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız