Selin Limon Kolonyası Cam 400 ml #30017916 | CarrefourSA
Marka: SELIN

Selin Limon Kolonyası Cam 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Selin Limon Kolonyası Cam 400 ml

Kolonya, gündelik olarak her zaman ihtiyaç duyulan hijyen ve sağlık ürünleri içerisinde bulunurken kişisel bakım için de tıraş sonrasında, yemekler sonrasında veya sabahları kullanılabilen bir üründür. Selin markası tarafından klasik bir şekilde 80 derece nitelikte üretilmiş olan Selin Limon Kolonyası Cam 400 ml ürünü, aynı şekilde istenilen tüm ihtiyaçları karşılamak için kullanılabilir. Selin markası ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Kokular ve Deodorantlar kısmında bulunan Selin Limon Kolonyası Cam 400 ml ürünü, ferahlatıcı ve hijyenik bir etki ile birlikte el, yüz, saç ve diğer vücut bölümleri için kullanılabilir. Pratik ve estetik ambalajı sayesinde istediğiniz her an sadece kapağını açmanız ile birlikte tüketmeniz kolay bir şekilde gerçekleşirken bu ürünü, ev ve ofis ortamında ya da iş yerinde masanızda sürekli olarak bulundurabilir ve istediğiniz her an taze bir ferahlık için kullanabilirsiniz. Daha soğuk ve daha ferah bir tüketim için buzdolabında da muhafaza edebileceğiniz bu ürünü bayramlarda, özel günlerde veya hasta ziyaretlerinde de hediyelik olarak tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız