Selin Limon Kolonyası 900 ml Bidon #30017865 | CarrefourSA
Marka: SELIN

Selin Limon Kolonyası 900 ml Bidon

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
161,90 TL

adet
Selin Limon Kolonyası 900 ml Bidon
Boş kolonya şişelerini doldurmanızı sağlayan Selin Limon Kolonyası 900 ml Bidon CarrefourSA Kolonya reyonunda beğeninize sunuluyor. Mis gibi limon kokusuyla ve serinletici etkisiyle misafirlere ikram edilen ürün, içerdiği etil alkol sebebiyle hijyen sağlaması açısından da kullanılıyor. Cilde sürüldükten sonra alkolün buharlaşması sayesinde, cilde serinlik veriyor. Keskin kokusuyla da ayıltıcı özellik gösteriyor.
Temizliğin başladığı yer olarak bilinen ellerdeki mikropları öldürmesi sebebiyle farklı alanlarda sık sık kullanılıyor. Özellikle el yıkamanın mümkün olmadığı durumlarda, hijyen sağlaması açısından tercih ediliyor. Hoş kokusu ürünü daha popüler yapıyor. Verdiği ferahlık hissiyle özellikle yaz aylarında rağbet görüyor. Tıraş sonrası cilde sağladığı serinlik hissi sebebiyle de kullanılıyor. Ciltte oluşan kesik, yara gibi durumlardaki ilk müdahalelerde el atında tutuluyor, mikropları öldürmek için kullanılıyor.
Taşıdığı faydalı özellikler sebebiyle limon kolonyası kullanımı, Türk gelenek ve göreneklerinde yer alıyor, ikramlardan önce sıkça kullanılıyor. Gereğinden fazla kullanılması cildi tahriş edebiliyor, bu sebeple ölçülü kullanılması tavsiye ediliyor. Limon kolonyasının göz çevresinde kullanılmaması gerektiği de önemle belirtiliyor. Evinizde ya da çantanızda bulunan kolonya şişelerinizi doldurmak için ekonomik ambalajındaki Selin kolonyaya sahip olmak isterseniz, ürünü hemen sepetinize atarak satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız