Selin Limon Kolonyası Pet 200 ml #30017819 | CarrefourSA
Marka: SELIN

Selin Limon Kolonyası Pet 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL

adet
Selin Limon Kolonyası 200 ml Pet

Hem kişisel bakım sağlayabilmek hem de gündelik olarak ferahlatıcı bir koku ve serinlik elde edebilmek için kullanılan kolonya, özellikle limon kolonyası ile Selin markası tarafından tercih edildiğinde istenilen etki sağlanıyor. Eczacıbaşı kalitesi ile üretilen Selin Limon Kolonyası 200 ml Pet ürünü, şişesi ve kolay bir şekilde açılan kullanılabilen yapısıyla istenilen her yerde el altında bulundurulabiliyor.

CarrefourSA mağazaları içerisinde Kişisel Bakım reyonunda Kokular&Deodorantlar bölümünde ulaşabileceğiniz Selin Limon Kolonyası 200 ml Pet ürünü, klasik olarak 80 derece limon kolonyası için en rahatlatıcı ve doğal limon içeriğiyle en keyifli kullanımı oluşturuyor. Limon kolonyası; misafir ağırlarken, günlük olarak tıraşlardan sonra, banyo sonrasında, yemekler sonrasında veya gün içinde sıklıkla tercih edilen bir ürün olurken, Selin kalitesi kullanımı daha özel ve kaliteli bir hale getiriyor.

Özellikle yaz aylarında serin bir etki oluşturmak için kullanabileceğiniz, ani rahatsızlık durumlarında, hastalıklarda ve yaralanma gibi durumlarda hemen kullanabileceğiniz limon kolonyası, ferah bir nefes için her zaman tercih edilir.

Bu ürünü sepetinize ekleyerek bu ferahlatıcı etkiyi hemen elde edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız