Tariş Kuzey Ege Sızma Zeytinyağı 1 Litre #30097376 | CarrefourSA
Marka: TARIS

Tariş Kuzey Ege Sızma Zeytinyağı 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
457,00 TL

"Tariş Sızma Zeytinyağı 1000 ml

Doğal tadı ile Akdeniz yemeklerinin vazgeçilmez malzemesi olan Tariş Sızma Zeytinyağı 1000 ml, CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonunda yer alıyor.

Ayvalık ve Edremit yöresinin zeytinlerinden üretilen sızma zeytinyağı, kimyasal işlemlere maruz kalmadığı için doğal yapısını korur. Katkı maddesi ilave edilmeden üretildiği için içeriğindeki besin değerlerini, vitaminlerini ve şifalı özellikleri muhafaza eder. Besleyici yönünün yanı sıra doğal lezzeti ile öne çıkan ürün, taze meyve aroması, genzi hafif yakan tadı ile zeytinin doğal tadını yemeklerinize taşır. Akışkan kıvamı ve altın sarısı rengi ile hoş bir aromaya ve yumuşak bir kıvama sahiptir. Besleyici değerlerini ve lezzetini kaybetmemesi için doğrudan ısıya maruz kalmadan yemeklere eklenmesi tavsiye edilir. Mevsim salatalarına, diyet yemeklerine ve balık soslarına katabileceğiniz sızma zeytinyağını çeşitli et yemeklerinde eti terbiye ederken de kullanabilirsiniz. Yemeklerin dışında şifalı özelliklerinden yararlanmak için sarımsak ve limon gibi gıdalar ile birlikte tüketebilirsiniz.

Lezzetini, tadını ve besin değerlerini koruması için ışık geçirmeyen ambalajda satılan ve evinizde kolayca muhafaza edebileceğiniz ürünü hemen sepetinize ekleyerek masalarınıza doğal bir lezzet katabilirsiniz.

Ürün Kodu: 52470

"
İçindekiler Bilgisi
Natürel Sızma Zeytinyağı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tariş Zeytin,Zeytinyağı Ve Yan Ürün.San.İç Ve Dış.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000907

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 15.5
Tekli Doymamış Yağ(g) 74
Çoklu Doymamış Yağ(g) 10.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız