Tariş Organik Sızma Zeytinyağı 500 ml #30098374 | CarrefourSA
Marka: TARIS

Tariş Organik Sızma Zeytinyağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
379,90 TL

adet
"Tariş Organik Sızma Zeytinyağı 500 ml

Zeytin bahçelerinden toplanan kaliteli zeytinlerden elde edilen ve taşıdığı tat, koku ve renk özellikleriyle kendini gösteren zeytinyağı, sağlık üzerindeki olumlu etkileriyle de evlerin vazgeçilmezi oluyor. Kendine has lezzet ve aromasıyla da aranan bir ürün olma özelliğini hep koruyor. Türkiye'nin milli ürünlerinden, Ege ve Akdeniz mutfaklarının temel unsuru kabul edilen ürün, Tariş ile sizlere en saf ve en sade haliyle sunuluyor.

Organik sızma zeytinyağı, doğadan gelen zeytinin sofralara sunulan en doğal hali olarak tanımlanıyor. Sızma ürün piyasalarda, zeytinlerin ezilmesi işleminden sonra başka bir işleme tabi tutulmadan elde edilen yağ çeşidi olarak yer ediniyor. Hiçbir kimyasal ve ısıl işlemden geçmemesi sebebiyle de en doğal zentinyağı olarak biliniyor. Sıvı yağlar içinde apayrı bir yeri olan ürün, mutfaklarda olmazsa olmaz yardımcılar arasında yer alıyor. Üstelik organik olarak üretilmesi durumunda sevenleri için bambaşka bir değer kazanıyor. Enfes kokusu ve mükemmel lezzetiyle salatalarınız kadar, sıcak yemeklerinizde ve hatta kahvaltılarınızda yer verebilirsiniz. Ürünün ışık ve hava almayan ortamda muhafaza edilmesi gerekiyor. Şık şişesiyle Tariş Organik Sızma Zeytinyağı 500 ml'yi CarrefourSA aracılığıyla Sıvı Yağlar reyonundan temin edebilirsiniz.

Ürün Kodu: 73257

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız