Tariş Riviera Zeytinyağı 2 Lt #30097375 | CarrefourSA
Marka: TARIS

Tariş Riviera Zeytinyağı 2 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
654,00 TL

Rafine ve doğal zeytinyağının karıştırılması ile üretilen ürün, hafif bir aromaya ve açık sarımsı bir renge sahiptir. Tadı benzerlerine oranla daha hafif ve daha az yoğun olduğu için her türlü sıcak ve soğuk yemekte kullanabilirsiniz. Özellikle enginar, fasulye, bamya gibi sebze yemeklerine katarak lezzetli Akdeniz yemekleri hazırlayabilir veya sıcak et yemeklerine ekleyebilirsiniz. Hafif bir tada sahip olduğu için çorba çeşitleri ve yer elması gibi düşük kalorili diyet yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Kahvaltılarda ise omlete ekleyerek tüketebileceğiniz ürünü tatlı ve hamur işlerinde ayçiçeği yağı yerine tercih edebilirsiniz. Yoğun olmayan tadı sayesinde ara öğünlerde ve kahvaltılarda tüketebileceğiniz peynirli hamur işleri, börekler ve çörekler hazırlayabilir, kurabiye ve tatlı çeşitleri yapabilirsiniz. Kokusu ve tadı ile yoğun olmayan zeytinyağı çeşitlerini tercih edenlere hitap eden ürünü kızartma yaparken de kullanabilirsiniz.

2 litrelik ışık geçirmeyen özel ambalaj ile satılan ve kolay muhafaza edilen ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Riviera Zeytinyağı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tariş Zeytin,Zeytinyağı Ve Yan Ürün.San.İç Ve Dış.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000907

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 15.5
Tekli Doymamış Yağ(g) 74
Çoklu Doymamış Yağ(g) 10.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız