Uno Tombul Sandviç 6*65 G 390 G #30094644 | CarrefourSA
Marka: UNO

Uno Tombul Sandviç 6*65 G 390 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"

Leziz bir atıştırmalığın ya da doyurucu bir sandviçin vazgeçilmezi Uno Tombul Sandviç Ekmeği, farklı ve geniş kullanım alanı ile beğeninize sunuluyor.

Uno sandviç ekmeğiyle hem lezzetli sandviçler hazırlayabilir hem de dilediğiniz malzemeleri bir araya getirerek tost yapabilirsiniz. Yumuşak yapısı ve eşsiz lezzeti ile büyüklerin olduğu kadar çocukların da severek tükettiği Uno lezzeti, keyifli öğünler hazırlamanızı sağlar.

Salamlı, peynirli ya da domatesli sandviçlerin yanı sıra farklı malzemeleri bir araya getirerek keyifli atıştırmalıklar yapacağınız Uno Tombul Sandviç Ekmeği, dilediğiniz her zaman açlığınızı bastırır. Kahvaltı sofralarında yumuşak ve lezzetli bir ekmekten hoşlananların vazgeçilmez ekmek tercihleri arasında yer alan ürün, gün içerisinde ihtiyaç duyacağınız enerjiyi almanızı sağlayarak tokluk hissini arttırır. Enfes tadı ile istediğiniz her an rahatlıkla tüketebileceğiniz Uno Tombul Sandviç Ekmeği'ni, dilerseniz kahvaltıda dilerseniz gece kaçamaklarında yiyebilirsiniz. CarrefourSA tost ve sandviç ekmekleri reyonlarında yer alan ürün, 390 gramlık altılı paketi ile de dilediğiniz kadar sandviç hazırlamanıza imkan verir.

Uno Tombul Sandviç Ekmeği'ne sahip olmak ve birbirinden lezzetli sandviçler yapmak için, ürünü sepetinize ekleyebilir, alışverişinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 20225

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız