İhe Tost Ekmeği 670 G #30115522 | CarrefourSA
Marka: IHE

İhe Tost Ekmeği 670 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
İHE Tost Ekmeği 670 G

 

Süt ve kahvaltılık ürünler arasında yer alan ekmekler sofraların olmazsa olmaz gıda malzemeleridir. Kültürümüzde her sofrada mutlaka ekmek bulunur. Tüketim için sağlıklı ekmek seçimine dikkat etmek de önemlidir. İhe tost ekmeği 670 gr ile günlük ihtiyacınız olan ekmek dilimlerini kolayca ayarlayabilirsiniz. Hazır kıyılmış ekmeği tercih ettiğinizde ince ekmek dilimlerini rahatça tüketebilirsiniz. Ayrıca adından da anlaşılacağı gibi tost yapımı için uygun ekmeklerdir. Minik dilimlerden iki adet seçerek kahvaltılarınız için tostlar hazırlayabilirsiniz. Tüm ailenize rahatça yetecek miktarda olan tost ekmekleri için CarrefourSA reyonlarında bulunan ekmeklerden seçim yapabilirsiniz.

İhe tost ekmeği 670 gr için ekmekler reyonuna uğramanız gerekir. Buradan tüm ekmek çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Aradığınız ekonomik tost ekmeklerini de buradan bulabilirsiniz. Özellikle çalışanların tercih ettiği İhe tost ekmekleri sabahları kolayca hazırlanabilecek özelliktedir. Sabah işe giderken çantanıza sandviç hazırlayıp koyabilirsiniz. İş çıkışı açlığınızı bastırmak için pratik tarifler hazırlamanız konusunda uygun dilimlere sahiptir. İster tost yapımından kullanın ister sandviç ya da atıştırmalık hazırlayın. Çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bu ekmekleri mağazamızı ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, ekmek mayası, bitkisel sıvıyağ(ayçiçek yağı), şeker, gluten, tuz, peyniraltı suyu tozu, bitkisel emülgatör, stabilizör(guar gam), antioksidan(askorbik asit), gıda enzimi(alfa amilaz, hemiselülaz), topaklanmayı önleyici(kalsiyum karbonat), koruyucu(kalsiyum propiyonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam, yumurta, soya fasülyesi ve ürünleri içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 271
Yağ (g) 2.7
Karbonhidrat (g) 48.8
Lif(g) 3.5
Protein (g) 11.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız