İhe Çavdar Ekmek #30053361 | CarrefourSA
Marka: IHE

İhe Çavdar Ekmek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
"Sofralarınızdan eksik etmediğiniz ekmek sepetinize İHE Çavdar Ekmek ile yeni bir lezzet geliyor. CarrefourSA normal ekmekler reyonlarında tüketiciye sunulan bu ürünün çavdarlı olması nedeni ile yüksek besin değeri içerirken sağlıklı ve dengeli beslenmenize de yardımcı oluyor.Taze ve yumuşak yapısı hem hazırlama hem de tüketme aşamasında sizlere kolaylık sağlıyor. İHE Çavdar Ekmek'in dilimli oluşu da ayrıca bir çok avantaj sağlıyor. Bu sayede dilimlemek için zaman ve çaba harcamanıza gerek kalmadan pratik bir şekilde ve kısa sürede tost hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz istediğiniz malzemeler ile damak zevkinize göre kendi sandviçlerinizi de yapabilirsiniz. Ayrıca içerdiği lif oranı sayesinde sizi uzun süre tok tutacağından bu ürünü diyet listenize ekleyebilir, sağlıklı beslenmenize destek olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Çocuklarınız için hazırlayacağınız beslenme çantasında da İHE Çavdar Ekmek'e rahatlıkla yer verebilirsiniz.Bu nefis ekmeğin CarrefourSA reyonlarında ambalajlı olarak sunulması nedeni ile de ürüne gönül rahatlığıyla sofralanızda yer verebilir ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Öğünlerinizde sağlıklı ve hafif değişiklikler yapmak istiyorsanız, İHE Çavdar Ekmek'i sepetinize ekleyerek, ürünü hemen satın alabilirsiniz.Ürün kodu: 366232


İHE Çavdar Ekmek"
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, %30 çavdar unu, gluten, ekmek mayası, tuz, çavdar ekşi tozu, peynir altı suyu tozu, malt unu, üzüm sirkesi, gıda enzimi(hemiselülaz, lipaz, alfa amilaz, glukoz oksidaz), koruyucu (kalsiyum propiyonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 222
Yağ (g) 1
Karbonhidrat (g) 42.6
Lif(g) 4.4
Protein (g) 8.4
Kalsıyum (mg) 186.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız