Vernel Max Konsantre Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Paçuli Yağı&Lotus 1440ml 60 Yıkama #30043013 | CarrefourSA
Marka: VERNEL MAX

Vernel Max Konsantre Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Paçuli Yağı&Lotus 1440ml 60 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Vernel Max Paçuli Yağı & Lotus 1440 ml 60 Yıkama
Vernel Max Aromatherapy Dengenin Sırrı, Paçuli Yağı ve Mor Orkide kokusuyla zenginleştirilmiştir.
Paçuli Yağının tatlı kokusunun zihni sakinleştirici ve dengeleyici etkisi vardır.
Vernel Aromatherapy Dengenin Sırrı ile yıkanan kıyafetleriniz ile, meditasyon sonrasındaki gibi dinginleşecek, bedeninizle ruhunuzun uyum içerisinde olduğunu hissedeceksiniz. Yeni Vernel Max Aromatherapy Serisi ile 8 hafta süren mükemmel ferahlığın keyfini çıkarın.

Kullanım Talimatları:
Mükemmel sonuçlar için; Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır.Doğru miktar için Vernel Max şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. Eğer çamaşırlarınızda yumuşatıcı kalıntısı oluşursa, basitçe durulayınız. Yumuşak çamaşırlar için 24ml(makineden yıkama) Çok yumuşak çamaşırlar için 48 ml(makineden yıkama) Yumuşak çamaşırlar için 16ml(elde yıkama) Önyıkama yapmayınız. Makinenizi kapasitesinden fazla doldurmayın."

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız