Carrefour Yumuşatıcı Okyanus Ferahlığı 3 Lt #30032372 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yumuşatıcı Okyanus Ferahlığı 3 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
75,00 TL

adet
"Carrefour Yumuşatıcı Okyanus Ferahlığı 3 lt


Çamaşırlarınıza kalıcı parfüm kokusu veren Carrefour Yumuşatıcı Okyanus Ferahlığı 3 lt ile kıyafetlerinize pamuksu bir yumuşaklık ve iç açan okyanus kokusunu katabilirsiniz. CarrefourSA yumuşatıcılar bölümünde yer alan ürünü her çeşit kıyafetinizde güvenle kullanabilirsiniz.
En hassas kıyafetlerinizde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, çamaşırlarınızın kumaş yapısının zamanla esneyip eski görünmelerini geciktirir. Çamaşır makinenizden çıkardığınız kıyafetlerinizi giydiğinizde teninize pürüzsüz ve yumuşaklık hissi veren ürün özellikle pamuklu kumaşların topaklanmasını engelleyerek cildinizin hava almasına yardımcı olur. Çamaşırlarınızdaki örgülerin dizilimini diri tutan özelliği sayesinde kolay ütü imkanı sağlayan ürün, giysilerinizin çabuk kırışmasını engeller. Ürün içeriğindeki etkin maddeler kumaşın üzerini kaplayarak liflerin dağılmasını engeller. Bu sayede çamaşırlarınızın kısa zamanda yıpranmasını ve ağarmasını önler. Uzun süre kullanılan çamaşırların tekrar tekrar yıkanması sonucu kumaştaki yıpranmayı azaltan ürün, pamuklu kıyafetlerinizin şekillerini uzun süre korumalarına yardımcı olur. İçeriğindeki yoğun kıvam ile giysilerinizde pamuksu bir yumuşaklık ve uzun süre etkili parfüm kokusu bırakan ürünü bütün çamaşırlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.
Çamaşırlarınıza yumuşaklık ve ferahlatıcı parfüm kokusu katmak için ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız