Vim Kir&Kireç Sökücü Sprey 1000 Ml #30383170 | CarrefourSA
Marka: VIM

Vim Kir&Kireç Sökücü Sprey 1000 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Temizliğin efsanesi Vim, yıllara dayanan deneyimi ve yepyeni formülleri ile geri döndü! Banyodaki inatçı kir ve kirece çözüm arıyorsanız bütçe dostu Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey yardımınıza koşuyor!

Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey, banyo temizliğinde sıkça karşılaştığımız zorlu kir ve kirece karşı eşsiz formülüyle pratik bir kullanım sunar. Banyoda lavabo, musluk, duş kabini, tuvalet, küvet, duş başlığı, cam, fayans ve seramik banyo yüzeylerindeki kir ve kireç kalıntılarını temizlemek için kullanılır.

Islak yüzeylerde oluşan inatçı kirece karşı eşsiz bir temizlik performansı sunan Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey aradığınız hijyeni banyonuza taşır. Kirli ve kireçli yüzeyleri %100 temizler, güçlü performansı sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Paraben, fosfat ve boya içermeyen Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey, %100 etkili bir banyo temizliği sunar.

Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey‘i seçerek siz de banyonuzu derinlemesine temizlikle tanıştırın! Tek bir ürün ile banyonuzdaki tüm kir ve kireçten kolayca kurtulun.

Yeni VİM, bütçe dostu eşsiz temizlik için her zaman yanında! 

  • Paraben, fosfat, klor ve boya içermez.
  • %100 yağ lekelerinde bile etkili.
  • Limon ve portakal esansı ile hoş ve ferah bir koku verir.
  • Güçlü performansının yanında bütçe dostudur.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız