Yıkanabilir Çck Maske 4-6 Yaş Zürafa #30296803 | CarrefourSA

Yıkanabilir Çck Maske 4-6 Yaş Zürafa

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
10,15 TL

Yıkanabilir Çck Maske 4-6 Yaş Zürafa

Minikleri hem eğlendirmek hem de sağlıklarını korumaya yardımcı olmak ister misiniz? Miniklerin ilgisini çeken bir tasarıma sahip olan ve virüslere karşı koruma sağlayan Zürafa Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile hemen tanışmalısınız.

Zürafa Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi, sağlık açısından risk taşımayan malzemelerden üretiliyor. Kullanım esnasında miniklerin yüzünü tam kavrıyor ve nefes alabilen kumaşı sayesinde de onları rahatsız etmiyor. Üstelik rengârenk tasarımı ve üzerindeki eğlenceli zürafa figürüyle de onların kalbini kazanıyor. 4-6 yaş arası miniklerin günlük kullanımına uygun olan Zürafa Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi, yıkandıktan sonra tekrar kullanılabiliyor.

Minikler Zürafa Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile gönüllerince hareket ederken büyüklerin de içi rahat oluyor. Miniklerin bayılacağı Zürafa Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile hem onları mutlu edin hem de onların sağlığını koruyun!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız