Durex Yok Ötesi Ekstra Hisset Prezervatif 10'lu #30146590 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Yok Ötesi Ekstra Hisset Prezervatif 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 12 adet
259,90 TL 194,93 TL

19,49 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Esnek olduğu için yırtılma ve delinmelere karşı dayanıklı olan, paketinde 10 adet ürün olan, yok ötesi serisi olarak hissedilmeyecek kadar ince olan Durex yok ötesi ekstra hisset prezervatif CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Durex’ in en incesi Yok Ötesi ile zevki alışılanın ötesinde hissedin. Dünyada 86 yılı aşkın tecrübesi ile Durex, kaliteyi ve kontrolü standardize eder. Durex standartlarında güvenli, üstelin Durex’ in en incesi olan Durex Yok Ötesi ile partnerinizle yakın uyuma olanak tanır. Ekstra inceliği,ekstra hassaslığı ve ekstra kayganlaştırıcılığıyla daha keyifli bir tecrübe sağlar. Nominal genişlik: 52mm - Kolay takılır. Dermatolojik olarak test edilmiştir 100% elektronik olarak test edilmiştir.

Durex prezervatif üretmekte 80 yıldan fazla tecrübeye sahiptir. Bu nedenle her bir tanesinin denenmiş ve test edilmiş bir işlemin ürünü olduğunu söylemek güvenilir olacaktır. Alanında uzman marka Durex ile istenmeyen durumlar ortadan kaldırılırken birbirinden farklı çeşitleri ile sizleri zevkin doruklarına çıkaracak. İhtiyacınız olduğu her an bulabileceğiniz Durex üretime başladığı ilk günden bu yana sizlere en iyi hizmeti verme amacı ile çalışmalarına devam etmektedir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız