Okey Klasik Prezervatif 20'li #30091407 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey Klasik Prezervatif 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
208,95 TL 114,92 TL

5,75 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

CarrefourSA reyonlarında prezervatifler bölümünde yer alan Okey Klasik Prezervatif 20'li biofit özelliği sayesinde tam koruma sağlıyor. Klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi olan ürün vanilya kokulu olması ile dikkat çekiyor. Kayganlaştırıcı kremi sayesinde kolay takılabilen ürün cildinizi tahriş etmezken pratik olmanızı sağlıyor. Baş kısmı geniş olduğundan doğal forma uyan ürün şeffaf latex kağuçuktan üretiliyor. Baş kısmında bulunan rezervuar ucu sıvının birikmesini sağlarken sıvının sızmasını engelliyor ve bu sayede istenmeyen durumlardan sizi koruyor.
Ekonomik paket olarak satışa sunulan ürün içerisinden 20 adet prezervatif bulunuyor. İçeriğinde bulunan 5 adet ürün size hediye ediliyor. Bu sayede bütçenize katkı sağlarken ekonomik koruma sağlıyor. Paket içinde yer alan her ürün kendi içinde ambalajlı olduğundan cepte ve çantada rahatça taşınabiliyor. Böylelikle zevkinizi her mekanda istediğiniz gibi koruyabiliyorsunuz. Cinsel birleşme esnasında hem sağlık açısından hem de istenmeyen gebeliklerin önüne geçilmesi için kullanılan ürün erkekler tarafından en çok tercih edilen prezervatiflerden biri olarak biliniyor. Zevkli anlarda sizi koruyan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız