Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi 50 G #30127854 | CarrefourSA
Marka: DOMESTOS

Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,95 TL 34,97 TL

CarrefourSA Kart ile %30 İndirim
adet

Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi, siz ve aileniz için her sifonda tuvaletinizde maksimum ferahlık ve hijyen sağlar. Yenilenen formülüyle  Domestos Tuvalet Bloğu, ekstra yoğun parfümüyle banyonuza okyanus esintisi ferahlığı getirir. Tuvaletinizde ferah koku, parlaklık ve maksimum hijyen için tuvalet bloğu kullanmanın tam zamanı.

Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi, her sifonda aktif hale gelen bol temizleyici köpük etkisiyle tuvaletinizdeki kirleri yok eder, böylece tuvalette maksimum hijyen sağlar.Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi Her kullanımda kireci önler ve parlak beyazlık verir. Tuvaletinizde uzun süren ferahlatıcı kokusu kalır. Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi ile her sifon çekildiğinde hijyen ve okyanus ferahlığının keyfini çıkarın! Temizlikteki yardımcınız Domestos ile maksimum hijyen sizinle. Ferah bir banyo ve hijyenik bir tuvalet için, Domestos Tuvalet Bloğu Okyanus Esintisi’ni siz de şimdi deneyin.

Domestos durdurulamaz.

Kullanım:
•    Domestos Tuvalet Bloğu’nu suyun akış yönünde olacak şekilde tuvaletin kenarına asın.
•    Sifonu çektiğinizde eğer su bloğun içinden geçmiyor ise bloğu suyun akış yönünde olacak şekilde tuvaletin kenarında başka bir yere asın.
•    Zamanla ürün bittikten sonra, kafesi tuvaletin kenarındaki yerinden çıkarıp çöp kutusuna atın.
•    Sonrasında yeni bir Domestos Tuvalet Bloğu yerleştirin.
•    Temastan sonra ellerinizi yıkayın.
Ürün İçeriği:
%15 - 30 Aniyonik Yüzey Aktif Madde, <%5 Noniyonik Yüzey Aktif Madde, Parfüm, STTP, Aromatik Hidrokarbonlar, Alpha Isomethyl Ionene, Limonene.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız