Mr. Muscle Klozet Jel Blok Tuvalet Temizleyici Marine 36g #30110923 | CarrefourSA
Marka: MR.MUSCLE

Mr. Muscle Klozet Jel Blok Tuvalet Temizleyici Marine 36g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL 79,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

  • Mr Muscle Klozet Jel Blok, tuvaletinizin 600 sifona kadar ferah ve temiz kalmasını sağlar.
  • Mr Muscle Klozet Jel Bloklar mikrop yuvalarını ortadan kaldırarak tuvaletinizin temiz kalma süresini uzatır.
  • Temizler, parlatır ve ferahlatıcı limon kokusuyla kötü kokuları önler.
  • Kireç birikimini ve mikrop tutan leke birikimini önler.
  • Her sifonda ferahlık sağlar.
  • Mr Muscle Klozet Jel Blok Marine, klozete kendiliğinden yapışan jel bazlı bir formüle sahiptir. Böylece mikrop yuvaları için endişe etmeniz gerekmez.


Mr Muscle Klozet Jel Blok, tuvaletinizin 600 sifona kadar ferah ve temiz kalmasını sağlar. Kireç birikimini ve mikrop tutan leke birikimini önler. Klozetin iç kısmına yerleştirmenizin ardından ferahlatıcı Deniz kokusuyla tuvaletinizi temizler. Ürüne dokunma veya tuvaleti ovma gereksinimini ortadan kaldırarak her sifonda otomatik ferahlık etkisi sunar. Başlangıç kitinde tutma kolu ve 6 adet jel blok bulunur.

NASIL KULLANILIR:
Tuvaletin temiz olduğundan emin olun.
1. Tüpün üzerinde bulunan büyük düğme ile tutma kolundaki diğer delikleri aynı hizaya getirin. Kapağı çıkarın ve muhafaza edin.
2. Jel tutucunun açık ucunu klozetin iç tarafına, su akış deliklerinin altına yerleştirin. Buton bir üstteki deliğe oturana kadar butona bastırarak ve tüpü klozet duvarına doğru iterek jel bloğu klozete yapıştırın.
3. Jel blok klozete yapıştıktan sonra tüpü çekin.
4. Kapağı tekrar sıkıca takın. Jel bloğu etkinleştirmek için sifonu çekin. Uygulamanın ardından jel blok çocukların ilgisini çekebilir. Ürünü çocukların kolaylıkla göremeyeceği bir konuma yerleştirin. Foseptik tanklarında kullanılabilir.
5. Son bloğu taktıktan sonra jel tutucuyu hafifçe döndürerek tüpten çıkarın Yeniden doldurmak için tutma kolunu kullanın.

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız