Ernet Mutfak Temizleyici 750 Ml #30015783 | CarrefourSA
Marka: ERNET

Ernet Mutfak Temizleyici 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ernet Mutfak Temizleyici 750 Ml

 

Mutfaklar, evde mutlak şekilde temiz tutulması ve her zaman mikroplardan arındırılması gereken bir yer olduğu için mutfak temizleyici ürünlerinin öncelikli olarak tercih edilmesi gerekiyor. Mutfağınızda etkili ve süper bir temizlik sağlayabilmek için kullanabileceğiniz Ernet Mutfak Temizleyici 750 Ml ürünü, yeni formülü ile birlikte en etkili ve geçerli temizliği sağlıyor.

CarrefourSA Temizlik Ürünleri reyonunda Ev Bakımı-Mutfak ve Banyo Ürünleri bölümünde bulabileceğiniz Ernet Mutfak Temizleyici 1 lt ürünü, Ernet firmasının yıllardan bu yana koku giderme sektöründe sağladığı hizmetlerin temizlik sektöründe sunduğu farklı bir hizmeti oluşturuyor. Parlak ve hijyenik bir temizlik için kullanabileceğiniz bu ürün, etkili içeriği ile hızlı ve yorulmadan temizlik imkanı sağlıyor.

Sprey kullanım sayesinde mutfağınızdaki her alanda ocak, tezgah, duvar fayansları, dolap, zemin, evye, masa ve beyaz eşyalarda kullanabileceğiniz bu ürün, uygulandığı her alanda pratik bir temizleme işlemi sağlıyor.

Mutfağınızda her yemek sonrasında ve gündelik olarak temizlik işlemleri sağlarken kullanabileceğiniz bu temizleyici ürünü, çok küçük miktarlarda kullanım ile yeterli düzeyde temizliğin sağlanmasını mümkün hale getiriyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız