Carrefour Sıvı Krem Limon Kokulu 750 Ml #30052924 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Sıvı Krem Limon Kokulu 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,50 TL

adet
Carrefour Limonlu Sıvı Krem 'i banyo, mutfak ve temizlenmesini istediğiniz tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz. Kremsi içeriği kolay temizlik sağlar. Temizleyeceğiniz beze dökerek daha etkili şekilde kirlerden kurtulabilirsiniz. Limon ferahlığı verir. CarrefourSA limonlu sıvı krem CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

 

Banyonuzdaki fayansların daha etkin şekilde temizlenmesini istiyorsanız; temizliğe başlamadan önce banyoda bir miktar buhar yapabilirsiniz. Fayanslardaki kirler daha kolaylıkla çıkacaktır. CarrefourSA Limonlu Sıvı Krem'i CarrefourSA Sanal Market’in Ev Temizleyiciler reyonundan satın alabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Güçlü temizleme özelliği sayesinde yoğun çaba gerektiren kirleri ve lekeleri zorlanmadan çözer. Size en az çaba ile tüm yüzeylerde pırıl pırıl bir temizlik sağlar. CarrefourSA Sıvı Krem Limonlu, limon asidinin doğal gücü ile yağlı yüzeyleriniz için ideal temizlik sağlar. Evinizde hoş bir koku bırakır. CarrefourSA Sıvı Krem Amonyak, mutfak ve banyonuzdaki en inatçı lekeleri sizi yormadan temizler. Ferahlığın kalıcı kokusunu evinize taşır.

Dünyada modern perakendeciliğin temelini oluşturan ve ilk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 30 ülkede, 12.300 mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde tercih ettiği Avrupa’nın 1 numaralı perakende zinciridir. CarrefourSA, Türkiye’de ucuz fiyat politikası, hijyen, ve sağlığa verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve ihracatla modern perakendeciliğin temelini oluşturmaktadır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız