Golf Bravo Ekvador 100 ml #30276062 | CarrefourSA
Marka: BRAVO

Golf Bravo Ekvador 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Golf Bravo Ekvador 100 ml

Golf Bravo Dondurma'nın Egzotik Seri'sindeki Ekvador Çikolatalı Dondurma'yla benzersiz bir çikolata deneyimine hazır mısınız?

Lezzetiyle büyüleyen kakao çekirdekleri, Ekvador'da yetişir ve ustalıkla işlenerek lezzetli çikolatalara dönüştürülür. Golf Bravo Ekvador'un benzersiz lezzetinin sırrı da burada saklı! Dışındaki kıtır kıtır çikolata kaplaması, çok uzaklardan gelen Ekvador çikolatasının kendine özgü baharat aromalı yoğun kakao hazzını sizinle buluşturuyor. İçindeyse buz gibi, enfes vanilyalı dondurmanın hafifliğini ve doyulmaz lezzetini saklıyor.

Golf Bravo Ekvador, her mevsim lezzetli bir atıştırmalığa ihtiyaç duyduğunuz ya da biraz serinlemek istediğiniz anların vazgeçilmezi olacak! Dilerseniz buzdolabında rahatlıkla muhafaza edebilir ve her istediğinizde ulaşabilirsiniz. Hemen 100 ml'lik bir Golf Bravo Ekvador Çikolatalı Dondurma alın ve uzaklardaki egzotik dünyayı keşfe çıkın!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız