Magnum Mini Double Çikolata & Karadut Böğürtlen & Karamel 6'lı #30079589 | CarrefourSA
Marka: MAGNUM

Magnum Mini Double Çikolata & Karadut Böğürtlen & Karamel 6'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,90 TL 139,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"*Magnum Mini Double Karadut-Böğürtlen-Karamel

Magnum Mini Double Karadut-Böğürtlen-Karamel, dondurma sevenlerin vazgeçilmezi lezzetlerle aşık olunacak sihirli bir ürün olarak sizlere sunuluyor. İçindeki üç farklı mini dondurmayla sizlere birbirinden lezzetli alternatifler arasından seçme şansı veriyor.

Toplam 6 adet olmak üzere; her çeşitten 2 adet bulacağınız lezzetli dondurma şöleninde farklı lezzetleri bir arada tadabilirsiniz. Paylaşmanın keyfini yaşayacağınız eğlenceli paket, her an buzdolaplarınızın vazgeçilmezi olacak.

İki kat çikolata ile kaplanmış olan ürün içeriğindeki mini dondurmalardan meyveli olanları; lezzetli kırmızı meyvelerin karadut ve böğürtlen sosu ile harmanlanmasıyla ortaya çıkıyor. Çikolata, vanilya ve meyveyi bir arada sevenlerin tutkusu olurken içindeki çikolata sosu, çikolatalı dondurma ve duble çikolata kaplamasıyla da tatlı krizlerine anında son veriyor. Karamelli olanlarsa yoğun karamel sosu ve lezzetli dondurması ile damaklarda lezzet şölenleri oluşturuyor.

Ürün, farklı lezzetleri bir araya getirerek mini porsiyonda büyük tatlar almak isteyenlerin; büyük boy dondurmaları bitirmekte zorlanan ve küçük porsiyonlar yemekten zevk alanların favori dondurması olmayı sürdürüyor.

CarrefourSA Çoklu Paket Dondurma bölümünde sizlere sunulan lezzet setini, şık ambalajları içerisinde en kısa zamanda temin etmek için hemen sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 347905

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız