Magnum Double Çikolata 95 ml #30012895 | CarrefourSA
Marka: MAGNUM

Magnum Double Çikolata 95 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
Magnum Double Çikolata 110 Ml

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu arasında pek çok markanın birbirinden farklı ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünler alanında uzman markalar tarafından en lezzetli ve en kaliteli halleri ile sizlere sunulurlar. Bu reyon arasında yer alan dondurma reyonunda ise birbirinden farklı lezzetler yazın bunaltıcı havalarında sizleri serinletmek için bekliyorlar. Magnum Double Çikolata 110 Ml eşsiz tadı ile gönüllerde taht kurmayı başaran lezzetini sizlere şimdi de yoğun çikolatası ile sunuyor. İçerisinde yer alan yoğun çikolatası ile lezzetini damağınızda hissedebilir ve yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarını bu serinletici çikolata lezzeti ile üzerinizden atabilirsiniz. Ürüne dondurma reyonu içerisinden özel dondurucular içinden ulaşabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında ürüne en kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Klasik Magnum dondurması tadına eklenen Double çikolata lezzetini sizi çikolatalar diyarına götürmeye hazırlanıyor. Eşsiz Magnum dondurması tadından vazgeçemeyenler Magnum Double Çikolata 110 Ml dondurma çeşidini de mutlaka denemeliler. Özel ambalajında ve dolabında size sunulan ürün aynı şekilde özel dondurucu içinde adresinize teslim edilecektir. Çubuk dondurmalar reyonu içerisinde ürünü bulabilir ve tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız