Magnum Badem 100 ml #30096966 | CarrefourSA
Marka: MAGNUM

Magnum Badem 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
30096966 - Algida Magnum Bademli Çikolatalı Dondurma

Kolay açılabilir paketi ve rahat yenilebilir yapısıyla Algida Magnum Bademli Çikolatalı Dondurma, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Bademli yapısıyla satışa sunulan ve soğutma dolaplarındaki yerini alan Algida Magnum Bademli Çikolatalı Dondurma, sütlü kıtır Magnum çikolatası ve badem parçaları ile kaplı kadifemsi vanilya lezzetli bir dondurmadır. En kaliteli kakao çekirdeklerinden üretilen ve kavrulmuş badem parçacıklarıyla kaplı sütlü kıtır Magnum çikolatasına batırılmış muhteşem vanilyalı bir dondurmadır. Yağmur Ormanları Birliği sertifikalı çiftliklerde sürdürülebilirlik esaslarına uygun şekilde yetiştiilen en kaliteli kakao çekirdeklerinden üretilmiştir. En haz dolu Magnum ürünü, Algida Magnum Bademli Çikolatalı Dondurma ile daha fazlasına cüret et. Daha fazla bekleme ve Magnum’unu seç.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çubuk Dondurma bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Algida Magnum markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Algida Magnum Bademli Çikolatalı Dondurma ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız