Hipp Organik Pirinçli Tavuklu Sebze 125 Gr #30034261 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Pirinçli Tavuklu Sebze 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,50 TL

adet
Annelerin en değerlileri bebeklerine her anne dikkatli ve özverili yaklaşır. Bu yaklaşımın sonucunda bebekler için alınacak hazır mamaların dikkatli seçilmesi hem lezzeti hem de güvenilirliği aynı anda birleştirerek bebeklerin gelişimine de katkı sağlaması gerekmektedir. Bebek dünyası kısmındaki bebek mamaları ve içecekleri bölümünde bulunan ve devam mamaları reyonlarındaki hazır besinler-kavanozlar ürünleri arasında bulunabilecek olan Hipp Organik Pirinçli Tavuklu Sebze 125 g ürünleri bebeklerin ve onları seven annelerinin vazgeçilmez tercihi olacaktır. Küçük ve kullanışlı yapısı sayesinde bu kavanozlar kolaylıkla yanınıza taşıyabileceğiniz, kolay açıp istediğiniz her yerde bebeğinizi beslemenizi kolaylaştıracak bir ürün. Genellikle 4. Aydan sonra hazır mamaya başlayan bebekler için tercih edilen devam mamaları hazmı kolay yapısıyla bebeğinizi rahatsız etmeyecek ve içerdiği vitamin ve mineraller ile bebeklerin gelişiminde aktif rol oynayacak kullanışlı ve güvenilir bir mama.
İçindekiler Bilgisi
%46 Sebzeler*, (%24 havuç*, %11 domates*, %10 bezelye*, %1 sogan*), su, %22 haslanmıs pirinç*, %8 tavuk, düsük erusik asitli kolza yagı*. Et miktarı: 10,0 g *organik tarım metoduyla üretilmistir

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 65
Enerji (kj) 273
Yağ (g) 2.7
Doymuş Yağ(g) 0.5
Tekli Doymamış Yağ(g) 1.5
Çoklu Doymamış Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 6.9
Şekerler (g) 1.5
Lif(g) 1.6
Protein (g) 2.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız