Hipp Organik Kayısı Püresi 125 Gr #30034565 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Kayısı Püresi 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,50 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 3 Al 2 Öde
Hipp Org. Kayısı Püresi 125 Gr Bebek dünyası bölümünün bebek sağlığı için en yarayışlı ürünlerinden Hipp org. Kayısı püresi 125 gr ile bebeklerinize gıda desteği sağlayın. Bebeklerinizin ilk 6 aydan sonraki ek gıda döneminde Hipp bebek püreleri sizlere destek oluyor. Ek gıda döneminde anneler bebekler için en yarayışlı gıdaları seçmek istiyor. Bunu yaparken kaliteli ve doğru ürün tercih etmeyi de ihmal etmiyor. Kayısı püresi sizlere hazır olarak sunulurken büyük bir zahmetten kurtarıyor. Hazır Hipp püreleri ile bebeklerinizin ihtiyacı olan ek gıdayı bu küçük kullanışlı kavanozlarda bulabilirsiniz. Hipp org. Kayısı püresi 125 gr ile bebeğinizi 4. Ayın sonunda doktor kontrolünde tanıştırmaya başlayabilirsiniz. Hipp organik kayısı püresi kimyasal katkılar kullanılmadan üretilmiştir. Üretim sırasında suni gübreden de uzak durulmuştur. Kayısı püresi için kullanılan kayısının olgunlaşma süresi beklenerek hazırlanmıştır. Cam kavanozlarda saklandığından saklama için yabancı bir katkı maddesi kullanılmamıştır. Vakum sistemi ile pastörize edilmiştir. Bu doğal ve sağlıklı ürüne devam mamaları reyonundan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz mağaza içinden satın alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden sipariş vererek de Hipp organik mama kullanmaya başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
%46 kayısı*, su, seker*, pirinç irmigi*, pirinç nisastası* C vitamini (L-askorbik asit). *organik tarım metoduyla üretilmistir

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 69
Enerji (kj) 291
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 16.1
Şekerler (g) 11.2
Lif(g) 0.8
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 0.1
Vitamin C (mg) 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız