Hipp Organik Erik Püresi 125 Gr #30034634 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Erik Püresi 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,50 TL

adet
"Hipp Organik Erik Püresi 125 g Bebeğinizin ek gıdaya ihtiyaç duyduğu 4'üncü ay itibari ile meyve pürelerini deneyebilirsiniz. Hipp Organik Erik Püresi 125 g, CarrefourSA Hazır Besinler - Kavanozlar bölümünde yer alıyor. Ek gıda dönemi, tercih edilecek besin maddesine göre 4'üncü ay itibari ile başlıyor. Anne sütü ile sindirimi öğrenen bebeğiniz, yeni tatlar eşliğinde günlük besin ihtiyacını farklı takviyelerle karşılamaya devam ediyor. Tam bu esnada tercih edeceğiniz organik meyve püreleri, bebeğinizin meyvelerle tanışmasını sağlıyor. Ürün, organik gıda yönetmeliğine uygun olarak saf meyveden üretiliyor ve ek olarak şeker barındırmıyor. Bebeğinizin sindirim sistemini olumsuz bir şekilde etkileme ihtimali olan glüten maddesi, renklendirici, kıvam artırıcı ve buna benzer diğer katkı maddelerini de içermiyor. Sahip olduğu yüksek oranda C vitamini ile bebeğinize gönül rahatlığı ve güven içinde sunabilirsiniz. Kavanoz maması olarak ürün, gittiğiniz her yere bebek çantanıza atarak yanınızda pratik bir şekilde taşıyabileceğiniz formdadır. Isıtma ya da hazırlama gibi işlemler gerektirmeden her zaman tüketime hazırdır. Bebeğinizin hassas sindirim sistemi ve besin ihtiyaçları gözetilerek hazırlanmış ürünü hemen denemek için siparişinizi vererek kolayca satın alabilirsiniz. "
İçindekiler Bilgisi
%50 erik*, su, seker*, pirinç irmigi*, pirinç nisastası*, vitamin C (L-askorbik asit). *organik tarım metoduyla üretilmistir

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 69
Enerji (kj) 291
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 16
Şekerler (g) 11.4
Lif(g) 0.8
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız