Hipp Organik Sütlü Meyveli Ek Gıda 250 Gr #30003618 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Sütlü Meyveli Ek Gıda 250 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,50 TL

adet
"Hipp Organik Sütlü Meyveli Ek Gıda 250 g Doğal meyve ve tahıl içerikleriyle zenginleştirilen Hipp Organik Sütlü Meyveli Ek Gıda 250 g, bebeklerin beslenmesi için oldukça önemli faydalar sağlıyor. CarrefourSA Hazırlanacak Kutu Besinler bölümünde bulabileceğiniz kaşık mamaları arasında yer alan ek gıda ile siz de bebeğinize veya küçük çocuğunuza besleyici ve doyurucu öğünler hazırlayabilirsiniz. 6. aydan itibaren verebileceğiniz ek gıda, meyve şekeriyle zenginleştirildiği için ayrıca şeker ilavesi içermez. Böylelikle, sağlıklı içeriği sayesinde bebeğinize güvenle yedirebilirsiniz. Tazeliğini kaybetmeden ambalajlandığı için de sağlıklıdır. Hipp mama, tahıl bazlı diğer besin içerikleri gibi uzun süren tokluk hissi verir. Tahıl içeriği, aynı zamanda, hazmı kolaylaştırarak sindirimin düzenlenmesinde de etkilidir. 250 gramlık kutusunda satışa sunulan ek gıdayı, ılık su ile muhallebi kıvamında hazırlayabilirsiniz. Bebeğinizin damak zevki farklı ise daha koyu veya sıvı şekilde de yapabilirsiniz. Bebeğinizin açlığına göre istediğiniz kadarını hazırlayıp kalanını ambalajında saklayabilirsiniz. Meyveli gıda, içeriğindeki süt sayesinde vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılamaya yardımcıdır. Meyve özleri, bebeğinizin daha enerjik olmasına destek olur. Dilerseniz bebeklerin tüketimine özel olarak üretilmiş ürünü hemen sepete ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
100 g toz için: %29 buğday irmiği*, %27 elma püresi*, peynir altı suyu*,%10 yağsız süt tozu*, bitkisel yağlar* (palm çekirdeği yağı*, düşük erusik asitli kolza yağı*, ayçiçeği yağı*), %1,7 muz parçaları*, %0,5 şeftali parçaları*, %0,2 pirinç unu*, kalsiyum karbonat, %0,25 elma parçacıkları, portakal parçacıkları, C vitamini (L-askorbik asit, L-askorbil palmitat), demir III-difosfat, E vitamini (DL-alfa tokoferol asetat), B1 vitamini (tiamin hidroklorür), A vitamini (retinil asetat), potasyum iyodat, D vitamini (kolekalsiferol). *organik tarım metoduyla üretilmiştir.

Alerjen Bileşenler
Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri, süt ve süt ürünleri

Menşei Ülke
HIRVATİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 438
Enerji (kj) 1844
Yağ (g) 12
Doymuş Yağ(g) 4
Karbonhidrat (g) 68.2
Şekerler (g) 31.6
Lif(g) 2.2
Protein (g) 13.1
Tuz(g) 0.5
Vitamin A (µg) 375
Vitamin D (µg) 5.5
Vitamin E (mg) 3.2
Vitamin C (mg) 45
Tiamın (mg) 0.6
Kalsıyum (mg) 405
Demir (mg) 4.8
İyot (µg) 50
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız