Milka Sütlü Çikolata Tablet 80 G #30086542 | CarrefourSA
Marka: MILKA

Milka Sütlü Çikolata Tablet 80 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
67,50 TL 50,63 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
MİLKA SÜTLÜ TABLET 80GR

Milka Sütlü Tablet 80gr yumuşak tadı ile bilinen ünlü sütlü çikolatadır. Milka markası sütlü çikolatası ile üne kavuşmuştur. İsviçre’den gelen özel sütlerden elde edilen çikolata olması ile bilinen marka dünyanın en ünlü markalarından bir tanesidir. Yumuşak tadı veren sütün tadı ve aroması ile birlikte doyulmaz bir çikolata olarak sunulmaktadır. CarrefourSA çikolata reyonlarında bulabileceğiniz bu lezzetten vazgeçemeyeceksiniz.

Milka Sütlü Tablet 80gr çikolatayı çok sevenler için özel olarak üretilmektedir. Yumuşacık tadı ve ağızda eriyen özel üretimi sayesinde lezzetli çikolata yemek isteyenlerin her zaman ilk tercihleri arasında yer alır. Tablet şeklindeki tasarımı uzun süre lezzetli çikolata yemeyi mümkün kılar. Tazeliğini ve lezzetini korumak için özel tasarım paketi bulunmaktadır. Bu paket ile birlikte istediğiniz kadar çikolata yiyebilir ve sonrasında paketi düzgün biçimde kapatabilirsiniz. Milka sütlü çikolata tadını bu paket ile daha uzun süre çıkartabilirsiniz. Yumuşacık süt tadı ile birlikte çikolatanın lezzetinin mükemmel uyumunu tadacaksınız. Lezzetinden ve kokusundan vazgeçemeyeceksiniz. Sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza ikram edebilmeniz için seksen gramlık paketi ile sunulmaktadır. Bu lezzeti onlarla paylaşabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, yağsız süt tozu, peyniraltı suyu tozu (süt içerir), süt yağı, emülgatör (soya lesitini), fındık ezmesi, aroma verici

Alerjen Bileşenler
Süt, fındık ve soya içerir. Buğday ve diğer sert kabuklu meyveler içerebilir.

Menşei Ülke
Almanya

Muhafaza Şartları
Sıcaktan koruyarak kuru yerde saklayınız.

Diğer Uyarılar
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %33'tür.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
KENT GIDA MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş./Cumhuriyet Mahallesi 2253. Sokak No:11 Gebze/KOCAELİ

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 539 27
Enerji (kj) 2251 27
Yağ (g) 31 44
Doymuş Yağ(g) 19 95
Karbonhidrat (g) 57 22
Şekerler (g) 55 61
Lif(g) 2.3 9
Protein (g) 6.5 13
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız